ARAMA
Orhaneli Belediyesi

Orhaneli'de Öğretmenler Günü C...

Orhaneli'de Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım 2023

Bilgisiyle, erdemiyle bir nesli inşa eden en değerli meslek olan öğretmenlerimizin gününü kutlayan Orhaneli Belediye Başkanımız Ali Aykurt, ilçemizdeki okulları ziyaret ederek kıymetli 318 öğretmenimize isimlerine özel hazırlanmış termos hediyelerini verdi. Merkezden mahallelere kadar bütün okullara hediyelerini ulaştıran Başkan Aykurt, Orhaneli’nin geleceği olan öğretmen ve öğrencilerle sıcak ve keyifli vakit geçirdi. İlçenin öğretmenlerinin istek ve taleplerini dinleyerek yanında oldu. Bu çoşkulu günde öğrencilerimiz de başkanımızı sevinç ve heyecanla karşıladı. Başkanımız, Orhaneli Türkan Sait Yılmaz Anadolu lisesinin öğretmenlerine ziyaretinde “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” yazılı pasta kesilirken geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.