ORHANELİSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

ORHANELİ SPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

1.Amatör Küme 5.Grup karşılaşmasında Orhaneli Spor konuk ettiği Beşevler Sanayi Spor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Güneşli bir son bahar havasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımının da sergilediği futbol vasatı aşamadı, ev sahibi takım yakaladığı az sayıda gol pozisyonunu Yusuf ve Seyfullah ile değerlendiremeyince devre golsüz berabere tamamlandı.
İkinci yarıda Orhaneli Spor’da oyuna dâhil olan Ünver sergilediği istekli oyunuyla takımın coşturdu.
Nitekim 55. dakikada kendi sahasında topu alarak tek tek rakip oyuncuları çalımladı ve müsait pozisyonda olan Serhat’a aktardığı pasın akabinde gelen sert şuta topa en son dokunan Yusuf oldu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Konuk takım soldan geliştirdiği ani kontra ataklar ile Niyazi ve Ersan ile Toygar’ın koruduğu kalede gol yollarında başarılı olamadı.
70. dakikada Ömer’in sağdan ortaladığı topu filelere gönderen günün başarılı ismi Hakan takımını rahatlatan gole imza attı 2-0.
Golden sonra her iki takımını çabaları, yapılan değişiklere rağmen skorda etkili olamadı ve karşılaşma ev sahibi takım Orhaneli Spor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu galibiyetle Orhaneli Spor galibiyet serisini dörde çıkartarak zirve takibini sürdürdü.

SAHA: ORHANELİ İLÇE

HAKEMLER: Mustafa BAHÇECİ (6), Rüştü ÖZKINALI (6), Caner FİDAN (6)

ORHANELİ SPOR: Toygar (6),Ömer (6),Selçuk(4)dk.45 Ünver(7),Ruhi(5), Erhan(6), Doğan(6), Yusuf(6),Hakan(7) dk.86 Kadir Can, Serhat(5)dk. 75 Kıvanç(5), Nezih(7)Seyfullah(6)

BEŞEVLER SANAYİ SPOR: Furkan(5), Semih(4) dk.73 Ersel(4), Ahmet(3), Murat(3),Akın(4),Gökmen(4),Yusuf(4),Emin(3) dk.80 Hasan(4) ,Ersan(4),Bünyamin(5),Niyazi(5)