Akademik Odalar Birliği Toplantısı

Belediyemizin projeleri Akademik Odalar Birliği üyeleri ile paylaşıldı

Bursa Akademik Odalar Birliğinin merkezinde gerçekleşen toplantıda Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, üzerinde çalıştıkları ve Orhaneli'nin gelişmesine önemli katkı yapacağına inandıkları üç önemli projeye ilişkin bilgileri birlik üyesi meslek odası üyelerine detaylı olarak anlattı.

Maden OSB,Kırsal Turizm ve Kadın Üretim Kooperatifi projeleri  ile Orhaneli'de önemli bir değişim gerçekleştireceklerini iafede eden İrfan Tatlıoğlu, Orhaneli'nin gelişmesi,yeni iş alanları yaratılması ve ekonominin canlanması adına belediye olarak üzerlerine düşeni yapmak içim aralıksız çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Meslek odası temsilcileri ile  karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ve yaklaşık 1.5 saat süren  toplantı sonrasında Akademik Odalar Birliğinin söz konusu projelere ilişkin kapsamlı bir değerlendirme raporu hazırlaması, projelere ilişkin Orhaneli'de geniş kapsamlı yeni bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.

Akademik Odalar Birliği Toplantısı