ORHANELİ’YE TOKİ MÜJDESİ

2 Yıllık bir süreç sonrasında Orhaneli Belediyesi ve Toki ile yapılan çalışmalar sonuç buldu. Toplam 168 konuttan oluşacak proje için talep alımları Orhaneli Belediyesi tarafından başladı.

84adet 2+1,84 adet 3+1 toplam 168 konuttan oluşacak projenin sözleşmesi Orhaneli Belediyesinde imzalandı.

İmza töreninde Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ile TOKİ’yi temsilen uzman İbrahim Ethem topçu hazır bulundu.

Projeye başvuru yapabilmek için,başvuru sahibinin; T.C. Vatandaşı olması, Bursa il nüfusuna kayıtlı olması veya Orhaneli ilçesinde son 2 yılda az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması, Kendisine ve eşi adına konut bulunmaması , 2+1 için aylık hane halkı gelirinin,en fazla net 3.200 TL altında olması,(kendisi,eşi ve 18 yaş altı çocuklar dahil.) şartları aranıyor.

OTURMA KOŞULU VE DEVİR İŞLEMLERİ

Alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.Bu konutun borcu bitene kadar satamayacak ve kiralayamayacaktır.
2+1 ler için başvuru bedeli 2.000 TL olup toplam ücreti 106.500 TL'dir.3+1ler için başvuru bedeli 4.000TL olup toplam bedeli 150.250TL'dir.

Müracaatlar sadece Orhaneli Belediyesine yapılacak olup başka hiçbir kurum ve kişilere müracaat yapılmayacaktır.

Ayrıca tahsilatlar Orhaneli Ziraat Bankasına yapılacak olup, Ziraat Bankası haricinde hiçbir banka,kurum ve kişilerce tahsilat yapılmayacaktır.

BAŞVURU FORMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE DETAYLARI