Belediye Başkanımız ve Türkiye Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Gebze Yörük Türkmen Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu, Kaybolan Değerlerimiz Yörük Toyu Programı'na katıldı.Gebze Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa, Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Mülkiye Başmüfettişi Sayın Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Oğuz Boyları Türk Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer, Gebze Yörük Türkmen Derneği Başkanı Cemil Karateke ve çok sayıda Dernek Federasyon Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Oğuz Boyları Türk Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer’in açılış konuşmalarının ardından önde gelen Yörüklere, Başkanımız Tatlıoğlu ve Federasyon Başkanları tarafından kuşak ve kılıç takdimi gerçekleştirildi.