Belediye Başkanımız , Orhanelispor Kulüp Başkanı İrfan Tatlıoğlu, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Orhanelispor A Takımının, maçına giderek maçı tribünden taraftarlarla birlikte izledi.

Belediye Başkanımız ve Orhanelispor Kulüp Başkanı İrfan Tatlıoğlu, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Orhanelispor A Takımının, bugün kendi sahasında konuk ettiği Yenişehirspor maçına giderek maçı tribünden taraftarlarla birlikte izledi. Orhanelispor’un maçta daha üstün ve baskılı oynaması son dakikalarda bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir zafer kazandı. Maç sonrası futbolcular bu galibiyeti taraftarlarla doyasıya eğlenerek kutladı. Bizler inandık sizde inanın haydi Orhaneli haydi Orhanelispor şampiyonluk yakın, bayrakları asın.