Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu,Yedi Renk Tek Yürek Platformununun düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı.

Belediye Başkanımız ve Türkiye Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, 81 İl Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması, Yedi Renk Tek Yürek Platformununun düzenlemiş olduğu AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye destek kahvaltısına katıldı.Başkanımız Tatlıoğlu, hem Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev aldığı hem de AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Orhaneli’deki projelere verdiği desteklerden dolayı Özhaseki’ye teşekkür etti ve yerel seçimler için başarı dileklerini iletti.Özhaseki de görev yaptığı 3 dönem boyunca hayata geçirdiği projelerden ötürü Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu’na teşekkür etti.