Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu'nun gece gündüz, yaz kış demeden mahalle ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu'nun gece gündüz, yaz kış demeden mahalle ziyaretleri sürüyor.Başkanımız Tatlıoğlu, İlçe Emniyet Amiri Ekrem Turan ve daire amirleri Merkez Akalan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediyemiz tarafından yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını ve yapılan tüm hizmetleri yerinde inceleyen Başkanımız Tatlıoğlu, çözüm önerileri ile ilgili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.Merkez Akalan mahallesi sakinleri, yapılan bütün hizmetler için Başkanımıza teşekkür ettiler.