Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu'nun gece gündüz demeden mahalle ziyaretleri sürüyor. Başkanımız Tatlıoğlu ve daire amirleri Semerci Mahallesini, Emir Mahallesini, Demirci Mahallesini ve Merkez Akalan Mahallesini ziyaret ederek, Belediyemiz tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan parke taşı döşeme çalışmalarını incelediler. Semerci Mahallesi, Emir Mahallesi, Demirci Mahallesi ve Merkez Akalan Mahallesi sakinleri Başkanımıza şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı görülmemiş sevgi seli gösterirken her şey için teşekkür ederek, Başkanımızın her zaman yanında olduklarını dile getirdiler. Başkanımız Tatlıoğlu, Vatandaşların bu yoğun ilgisinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, "Her zaman Vatandaşlarımıza Devletimizin desteği ile en iyi hizmeti sunmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz, sizlerin bizlere göstermiş olduğu bu sevgi gösterisinden dolayı hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.