Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, Orhaneli Merkez Mahalle Muhtarlarımız ve Köy Muhtarlarımız tarafından düzenlenen teşekkür yemeğine katıldı.

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Orhaneli Merkez Mahalle Muhtarlarımız ve Köy Muhtarlarımız tarafından düzenlenen teşekkür yemeğine katıldılar.Yemekte Muhtarlar, Başkanımız Tatlıoğlu’nun 15 yıl boyunca kendileri ile omuz omuza çalıştığını, Orhaneli için önemli hizmetler yerine getirdiğini dile getirerek bizlere ve Vatandaşlarımıza vermiş olduğu değerden, sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür edip helallik istediler. Başkanımızın her zaman yanında olduklarını dile getirdiler. Başkanımız Tatlıoğlu, ’’ Muhtar bir mahallenin Devlet büyüğünü temsil eden, Cumhurbaşkanlığımızı temsil eden, Devletin olduğunu hissettiren kişidir. Muhtar bir mahallenin bir köyün adaletini, huzurunu ve hizmetini temin eder. O köyün ve mahallenin bilirkişisidir bilmediği olmaz. Muhtar o köyün ve mahallenin birlik, beraberlik içerisinde huzur içerisinde yaşatan bir Devlet görevlisidir. Orhaneli Belediyesi olarak bizim en büyük önceliğimiz doğru ve kaliteli hizmeti, öncelik sırasına göre hayata geçirmekti. Bu anlamda, muhtarlarımız bizlere mahallelere, köylere açılan birer anahtar oldu. Ben öncelikle Vatandaşlarımız adına bu yemeğe katılan katılamayan bütün muhtarlarımıza, 5 yıldır verdikleri hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir akşam yemeği organize ettiğiniz içinde hepinizden Allah razı olsun diyor ve helallik istiyorum’’ dedi.Yemekte Belediye Meclis Üyelerimizde bu nazik davetlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ettiler.