Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, İnegöl Gençler Gücü-Orhanelispor maçına gitti.

Belediye Başkanımız ve Orhanelispor Kulüp Başkanı İrfan Tatlıoğlu, bugün İnegöl’de oynanan İnegöl Gençler Gücü-Orhanelispor maçına gitti. Kıran kırana geçen karşılaşma 1-1’lik skorla berabere sonlanırken, Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, İnegöl Gençler Gücü Başkanı ve yöneticileri, taraftarlar ile birlikte maçı tribünde izledi.Sahada verilen kıran kırana mücadele sonrası kardeşlik ve dostluk devam etti, maç sonrası İnegöl Gençler Gücü Başkanı ve yöneticileri bütün Orhanelispor sporcularına, yöneticilerine ve teknik heyete yemek ikramında bulundular.İnegöl Gençler Gücü yöneticilerine göstermiş oldukları bu güzel ev sahipliklerinden ve kardeşliklerinden dolayı teşekkür ederiz.