Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, görev yapan belediye başkanlarının ilçeye kazandırdığı binalara isimlerini verdi

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu geçmiş dönemde görev yapan belediye başkanlarının ilçeye kazandırdığı binalara isimlerini verdi.Eski başkanların isimlerinin yer aldığı plaketlerin açılışına Başkanımız İrfan Tatlıoğlu'nun yanı sıra, eski başkanların aileleri, yakınları, belediye yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.Başkanımız İrfan Tatlıoğlu "Orhaneli’nin ben 20. Belediye başkanıyım. Benden önce dostlarımız, büyüklerimiz, ağabeylerimiz belediye başkanlığı yaptı. Hepsi zamanında güzel işlere imza attı. Bugün onların Orhaneli’ye kazandırdığı binalara isimlerini veriyoruz, plaketlerini takıyoruz. Orhaneli’yi kucakladılar, Orhaneli’ye bir açı kazandırdılar, yenilik kazandırdılar, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ederim" dedi.