Belediye Başkanımız Ali AYKURT, “Yaban Mersini” fidesi dağıtım törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Ali AYKURT Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılından bu yana gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Tarım A.Ş. tarafından yapılan 5700 adet “Yaban Mersini” fidesi dağıtım törenine katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur AKTAŞ, Belediye Başkanımız Ali AYKURT, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yetişkan KESKİN ve Tarım A.Ş. Genel Müdürü Fetullah BİNGÜL fide dağıtımı yaparak çiftçilerimize bereketli olmasını dilediler.

Törende Göynükbelen Mahallemizden Halil İbrahim CEYLAN, Halil İbrahim YILMAZ, Osman ÇERKEŞ, Kazım ÇERKEŞ, Ayşe ÇERKEŞ ve Pakize GÜLDEMİR’de dağıtılan Yaban Mersini fidelerinden aldılar.