Belediye Başkanımız Ali AYKURT Hacı Mustafa ÖDEN Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2019 yılı mezuniyet törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Ali AYKURT'un da 1997 yılında mezun olduğu İmam Hatip Lisesinde Başkanımız bu yıl mezun olan öğrencilerle mezuniyet hatırası fotoğrafı çektirdi.

Mezun olan öğrencilerin velileri, önceki mezunlar ve öğretmenlerin katıldığı törende Okul Müdürü Ahmet ÇAMLI, Okul Öğretmenlerinden İdris ARPAT ve Belediye Başkanımız konuşma yaptı. Başkanımız öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyip, öğrenciler üzerinde büyük emekleri olan öğretmenlere de teşekkür etti.