Belediye Başkanımız, Ali AYKURT Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Aziz ELBAS ile birlikte eski başkanlık konutunda incelemelerde bulundular..

Belediye Başkanımız Ali AYKURT Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Aziz ELBAS, Müzeler Şb.Md. Nazım Enes ALTAN, Sanat Tarihçi Dilek YILDIZ KARAKAŞ ve Bursa İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nur Gül ARSLAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte önümüzdeki dönemde Karagöz Kültür Evi olarak düzenlenerek halkımızın hizmetine açılması planlanan eski başkanlık konutunda incelemelerde bulundular.