Belediye Başkanımız Ali Aykurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Belediye Başkanımız Ali Aykurt, Başkan Yardımcımız Ömer Nasuhi Özen ve İlçe Protokolümüz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Fevzipaşa İlköğretim Okulu düzenlenen etkinliklere İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu , Belediye Başkanımız Ali Aykurt ve Başkan Yardımcımız Ömer Nasuhi Özen ile İlçe Protokolümüz katılarak programda hazırladıkları gösterileri sergileyen öğrencilerin ve tüm çocukların bayramını kutladılar.

Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Ali Aykurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Tayır günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptılar.